در یک فضای تاثیرگذار و در میان تبریک روز عید توسط نمازگزاران، پیرمرد استرالیایی که برای شکایت از سروصدای هنگام اقامه نماز روز عید راهی مسجد شده بود، مسلمان شدن خود را اعلام کرد.
تبلیغات منفی به سرکردگی راستگرایان افراطی ایتالیا علیه اسلام و قلمداد کردن ایتالیاییهایی که مسلمان میشوند به عنوان «مهاجران» یا «تروریستهای احتمالی» از سوی بخشی از جامعه این کشور تاثیرات بدی را به دنبال دارد.
مقامات کشورهای اسلامی در کنفرانس «زنان در اسلام» در مقر سازمان ملل، اقدامات طالبان علیه زنان افغان را محکوم کردند و از دولت طالبان خواستند تا تصمیم خود را مبنی بر ممنوعیت زنان از تحصیل و اشتغال لغو کنند.
«مالکوم ایکس»، در سال 1964 هنگامی که در سفر حج بود، نامهای به نیویورک ارسال کرد که در آن تاکید کرده بود اسلام مشکل نژادپرستی که مانند سرطان جامعه آمریکا را در بر گرفته، حل میکند.
«نظیر عیاد» دبیرکل مجمع پژوهشهای اسلامی تاکیدکرد: بعد از اقدامات تحریکآمیز که از سوی افراطگرایان در هلند و سوئد انجام شد، اکنون زمان آن فرارسیده است که مسئولان گفتمان میان پیروان ادیان مختلف موضع قاطع و هوشمندانهای در این باره اتخاذ کنند.
یک گروه مسلمان آمریکایی کمپینی در تگزاس راهاندازی کرده است تا با نشان دادن علاقه مسلمانان به حضرت عیسی (ع)، دیدگاه مردم را درمورد مسلمانان و اسلام تغییر دهد.
سیاستمدار راست افراطی هلندی در رابطه نحوه مشرف شدنش به دین اسلام گفت که در حین نوشتن کتابی ضد اسلامی متوجه شدم قلب و احساس من کور شده و اسلام دین واقعی است.
CJ Werleman روزنامه نگار استرالیایی از نقش «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در تخریب آثار اسلامی در کشور حرمین شریفین با سوء استفاده از قدرت و نفوذ خود خبرداد و آل سعود را به جنگ با اسلام متهم کرد.
مولوی بزرگزاده خاطر نشان کرد: سردار سلیمانی با رفتار و اخلاق و سبک زندگی خود، روحیه مقاومت را در کشور های اسلامی به خصوص کشورهای جنگ زده، ایجاد و تقویت کرد.
عربستان جدید مورد نظر ولیعهد سعودی، کشوری مدرن و تقریبا تهی از مظاهر دین و متمرکز بر نمادهای تمدن و تاریخ ما قبل اسلام است تا ملیگرایی را که منبع مشروعیت سیاسی این نظام پادشاهی به شمار میرود را جایگزین اسلام کند.
انتشار یک تصویر مفهومی در ارتباط با «شستشوی مغزها» توسط برخی مکاتب فکری توسط «ایلان ماسک» میلیاردر آمریکایی و صاحب پلتفرم توئیتر، موجب خشم مسلمانان آمریکا شد.
روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی تاکیدکرد: پایبندی بازیکنان فوتبال مراکش به آداب دینی در رقابتهای جام جهانی قطر و افتخار آنها به اسلام باید برای همه ما الهام بخش باشد.